SJUK

blivit äckligt sjuk nu , missade matteprovet i dag.
jokke ringde väckte mig vid kvart över 8 men la på snabbt och jag somnade om till ett.
Mamma gör te och så och tycker synd om mig :) .
 Drömde sjukaste drömmen haha det var så otroligt skönt eftersom att när jag vaknade trodde jag ju att de var gjort , men insåg sedan att det var en dröm syyyyyyyyyyyynd-¨
I morn är det föreställning också sjukt jobbigt nu när jag är så sjuk. Aja i helgen så måsrte jag plugga eftersom det kommer tre prov nästa vecka för min del , jag ska också ta mina jävla hål som jag plannerat i evigheter .-
annars får jag se vad som händer kanske tvingar Anna att umgås lite med mig för att jag har lust med det & jag lär också träffa Johanna som nog ska få gå med mig och göra min hål eftersom jag inte vill gå själv (A)-
efter julafton så ska jag pierca naveln också så det är najs :)

Får antagligen svaret i helgen skönt att plågan om att inte veta att vara över
Tänk er själva in i min situation skulle ni vara glada och uppåt ? skulle inte ni vara oroliga?-
tack bebis .

GENREP

Drog mig in till skolan och alla var i full rulle att sminka sig till genrepet och jag mådde piss.
Tog mig egenom dansen haha men Sarah&Anna missade våran trios ingång så jag slajdade ut alldeless ensam
och då märker mupparna att vi skulle kommit in så dom slänger sig in hahah .
efter så käkade jag och Nour på donken eftersom båda ver extremt hungriga
hanna är ju för jävla söt hon hade med sig en docka som hon hade när hon var liten för att anna b skulle ha den i föreställningen , jag vet det låter sjukt men i allfall haha så blir Hanna skit sur när nån håller dockan fel och säger att man måste ju faktiskt behandla den rätt och typ inbillar sig att det är en bebis.

Lite från genrepet ;D


m-m-m

insett att du inte kommer tillbaks.
 
vaknade i morse och min hals sved och mådde skit så jag stannade hemma i dag , jag tar mig in till genrepet sen istället som är vid 4a .
haha fick nyss höra av Turner att hon råkat dra bort en bit av sitt ögonbryn med tejp ? HAHA , hur fan lyckas man med det jag menar varför har man tejp i skallen? -
Min panna gör ont kan inte lyfta på ögonbrynen för det gör ont som fan :/ .


Sommras :)







Nu börjar få panik ren panik .

PUH

Äckligaste dagen , vaknade och såg ut som en kräfta fick panik och tänkte inte gå till skolan först , brukar aldrig bli röd av solarium men det blev jag tydligen nu :( .
men försöker tänka bort det och tar mig till skolan i allafall och mådde illa och kännde mig inge vidare .
Engelskan gick apa för mitt prov fick jag bara g på hade slarvat sönder och Svenska läraren fick damp för att Nicolas var på bushumör sedan var det lunch och dte gjorde mig inte på bättre humör de men en bra sak i dag Jag & anna gick med i kören haha .
Kom till dansen mådde ännu dåligare så Elina tyckte jag och Nour ( som också mådde skit ) att sitta på baletten och bara vara med på repitionen på moderna så vi sitter där och dör vi fick gå halv 4a då släckte vi ner alla tre omklädningsrum och la oss ner och lyssnade på min bra musik (: .
Sedan var det ju fitt repetion och eftersom våra killar var så grymt omogna som dom kan vara i bland så¨blev jag på sjukt dåligt humör och det var jävligt svårt att dansa fullt ut när det kändes som om jag skulle ramla i hop .
Men det är chiiiiilll hela skolan såg mig som en kräfta , de gör inget försig skiter i vad dom tycker och så hade anna´s dennis turen att se mitt kräftansikte . så varför ska inte alla få se de ? Jo visst här

´Nu ska jag ringa baby och lägga mig i badet .

Jag saknar Johanna , snart är piss veckan över och det blir normala tider så jag hinner umgås med henne.

tråk

Dagen var ioförsig rätt chill fick däremot ett blå märke av sara på armen
Älskar att det är favorit vecka i skolan så vi får massa mumsig mat i skolan , då slipper man köpa massa skit muhah . Hade bara 50 min vanlig dansklass i dag för att 6orna skulle ha våran sal och värma upp i innan kostymrepet som skulle vara så vi drog runt i älskade skolan och kollade i alla andra salar om dom var lediga men icke men tillslut hittade jag en sal som var tom och slippade på mina danser och lite så .
kostymrepet gick inte så bra haha vi i trion rullade PÅ varandra tyvär men yeye + att jag hatar min kostym den är så grymt ful . .. Efter så stog jag med anna och simon och dom för att dom skulle köpa biljetter och sedan drog Jag och solade sedan tog jag mig hemmåt medans jag pratade i telefon med äälskling .
Nu är det DH ;D

image91
SÄÄÄLEN vill dit nu nu nu :)

Lite allt

I går så orkade jag ingenting min snälla syster kom hit för att hjälpa mig att städa rummet eftersom det såg ut som helvete. Vi blev klara tillslut och nu går det entligen att mysa där inne i gen .
Ringde Jokke och tyckte att han skulle möta mig i stationen så jag skulle skippa gå hela vägen till han ensam men nej då var man grinig och vägrade komma på min sida av stationen då blev jag sur så blev det inget av det och sedan var det snack om att han skulle hit men det vart inte så heller.
  Vet inte vad det är med mig nu för tiden blir sur hela tiden och går typ upp i vikt fast jag borde gå ner eftersom jag inte käkar massa godis och skit och mår illa hela tiden ..
Hoppas det där går över snart märker själv att jag är jobbig i bland .


( jag vet ångrar att jag skrev på väggarna haha vet inte varför jag gjorde det , hade väll nån knasig ide i huvudet förut , brukar bli så jag tänker för fort och gör sedan ångrar jag det + att jag gör det slarvigt .  men det var försig ett tag sen nu )

Men i dag så gjorde jag i allfall mitt kemiprov som gick allmänt dåligt får nog svagt G
Dansen gick också dåligt hade ont typ överallt och sedan hade vi ju repetion som vi ska hela veckan eftersom det är föreställning på lördag , den gick inte heller bra när vi skulle göra de moderna stycket så hann jag inte till min placering i tid för att det vart knas och vi i trion var ojämna ; / men men sånt som händer har ju endå 4 dar kvar .
Har två prov den här veckan också spanska och Matte .. ska försöka hinna plugga faktiskt . 
Ska ringa Jokke nu och se hur det gick för han i dag och sedan lägga mig i badet sedan faktiskt lägga mig och kolla film och somna med tvn på :)


 var tvungen att lägga ut en bild på min favorit Johanna i vårat favvo solarium , mhaha love you baby

............


 


bästa vän

det är du som gör att jag överlever. ditt skratt åh vad jag älskar det, dina ögon som jag drunknar i, ditt fina ansikte älskling som jag kan vila min blick på. du är så fin. ibland tänker jag om jag är värd dej? många änglar i himmelen, men bara en på jorden, och du  är min, och jag är så lycklig över det ska du veta. du har hela mitt hjärta vännen inte bara nu, jag lovar, för alltid. kommer du ihåg när jag sa det : jag har aldrig älskat någon så mkt som jag älskar dej? minns du? och när jag bad dej att lova att aldrig lämna mej när vi börjar gymnasiet? du kanske sov. det gör inget. jag sa det iaf till dej och det betyder guld för mej att du låter mej göra det. när jag ligger brevid dej så känner jag mej tryggare än någonsin, ingen kan skada mej, inget kan komma i min väg. jag kan somna och sova och vakna med dej brevid och veta att allt kommer fan att ordna sej. du kommer nog aldrig att förstå, att hoppar du så hoppar jag. jag lever inte utan dej. utan dej har jag en kropp, men inget innre. inget som betyder. jag har ibland tvekat vännen, om du kommer att gå vidare någon dag, tycka att jag inte duger längre. men jag känner dej, du kommer fan aldrig att lämna mej, jag vet det nu. du kommer aldrig att vända mej ryggen och blunda. för vi har ett förflutet och en lång framtid framför oss jenny johansson
                                                                 

det läser jag om och om i gen när jag känner att du är utom räckhåll  , det är det jag läser när jag känner att jag tappat dig


bam

I fredags så drog Anna med mig hem och kollade idol och film osv .
Vi drog till öppet hus på lördagen också duktigt , jag vet :)
Gick inte sådär jätte bra direkt  men men så är det men det kom rätt mkt folk .
Bästa vän kom och kollade också trodde inte hon skulle dte faktiskt så jag blev lite glad  mihih.

Sedan böt jag om och så så kollade vi på anna och dom ett tag och sedan jasse och dom sedan så åkte vi skilda vägar för jag skulle möta mamma, thomas,amanda,alice efter bråk med mamma i telefonen så ringde amanda så jag kom endå vi gick runt lite och sedan drog jag och Amanda och hämtade biljetter till saw 4 åt oss sedan mötte vi upp gänget i gen och skulle äta npn kinesisk/mongolisk buffe typ rätt gott sedan åkte dom hem och jag&amanda gick och kollade saw 4 som jag mådde dåligt av haha . Fyfan man mår inte bra av den där-
Vi drar hem hit och chillar och jag somnar tidigt nu drog hon nyss och jag ska nog ner och sola nu , sen tänkte jag ringa Jokke så jag hinner umgås med han :) skulle egentligen med Anna till kista och kolla jeans men orkade inte eftersom bussarna är så sega och allt sånt , sorry honey  .


pizzahut

Allra först ett förlåt till Johanna för att jag plannerar mig så dåligt och inte har nån koll på vad jag säger .
I dag så¨som sagt åkte jag bara till dansen det var chill dansade på men blev förjävligt sur på moderna sen som vanligt för att hon sätter mig och anna på dåligaste platserna i föreställningen för vi är faktiskt bättre än flera låter egoistiskt men det är så faktiskt .
Sedan så skulel vi ju käka så vi kollar lite men tillslut hamnar vi på pizzahut , Mys .
I morgon så lär jag få göra mitt kemiprov men det gör inte så mycket för vill bli av med det men alla säger dock att det är skit svårt :O :| Men yeye det löser sig ska läsa innan jag lägger mig óch i morn i skolan på spanskan och så det lär funka. Ska umgås med Anna imorgon myskväll.
PÅ lördag är det öppet hus i skolan , så jag och hanna och Nour ska dansa från halv 11 till halv 12 (?) tror jag .. och dom andra grupperna lite senare . HATAR öppet hus det suger när människorna får komma och ¨gå som dom vill i våran dansklass visserligen så får vi ha kortare och abra ha i 1 timme istället för två och en halv elr va de brukar vara men endå störigt med massa mäniskor som springer ut och in under dansklass tiden .

puss

Ja i dag så vart det att jag tog en sovmorgon eftersom jag inte skulle kuna göra mitt kemiprov för jag åkte till Amanda och dom i går kväll för att Alice fyllde år så kom hem rätt sent så hann inte ens kolla egenom boken så det vart en lång sovmorgon i dag skönt men blev däremot väckt 4 gg av att Jokke ringer och sen syster och sen mam som undrar om jag skulle till skolan överhuvudtaget eftersom Lena (mentor) hade skickat sms om att jag inte var där och gjorde mitt prov  och sedan Sarah som klagade över att provet hade gått skit .
Min söta mamma hade köpt en mascara åt mig igår bara för att hon tyckte det gått bra på mitt samtal och jag hade vart på glatt humör som jag inte brukar vara på mina utvecklings samtal , så det var ju sött -
Ska dra in till dansen sen den slutar sex sen ska jag gå och käka med Anna och kanske Johanna om hon hör av sig .-  PUSS


VISSEL

I dag så hade jag utvecklingsamtal som jag fick reda på på vägen in till skolan som ´var jävligt iriterande men det gick bra . Skulle egentligen vart med Jokke i dag men måste plugga+ att jag skulle tydligen till Alice och dom för att hon fyller år men det är ju rätt najs får jag träffa "sis " som jag inte gjort på hundra år typ , Saknar henne faktiskt.
ska ta nått att käka sen duscha seen plugga tills mami kommer och hämtar mig .
Har sovmorgon i morn skönt som satan men har däremot kemiprov som suger men det löser sig det gör det alltid lyckas alltid få g hur lite jag än pluggat:)
I morn så skulle jag gått på föreställningen i skolan men pallar inte så jag ska på resturang och käka med Anna , mysigt.

BAAM

yes i går fick vi sluta kvart över tre (min grupp) när jag kom hem drog jag hem till Jokke och chillade där.
I dag så hade vi kostymrep och herrejävlar vilka fula kostymer HAHA men yeye slapp i allafall ha indie dräkten ^^-
kempi prov på torsdag som jag inte fattar nånting av .. känns som om vi har prov hela tiden just nu och det suger!
riktigt jäkla seg dag i dag , folk är fittor och jag är trött och seg , men i dag lyste Anna upp min dag :)

Ledssen sarah .. <3

M

Helgen så lördagen så var jag hos syster i gen men nu för att fira Novis som fyllde 1 .
sedan tog jag sällskap med tessie in till t-centralen för att jag skulle möta sara vi drog till min syster bara för säga hej igen eftersom jag inte hann va där så lång tid , sedan så vandrade vi för att köpa godis och för att träffa jokke en liten stund . Mös hemma och lite så.

Idag så har allt gått otroligt segt och känner mig nere .



´



Vet inte vad jag ska tro , känna eller tycka ?.
Förevigt   Jag tror inte på det ordet , allt har sitt slut någon gång , förr eller senare .
Du står inte lika stadigt som du brukar .



Jag behöver inte ha nån hjälp jag kan klara mig själv .

Fredag

Hemma i dag pallade inte skolan .
Ska snart ringa syster och kolla vad hon har för sig och så sen så får jag se vad jag hittar på under dagen -

rinner

Jag kan inte rå för att det rinner tårar vart jag än är , på natten , på väg till bussen , på bussen ,på tåget, i skolan .
Varför ? det är min fråga , var jag så blind? Tanken på att jag kan förlora dig helt ,skär, det finns i mina tankar hela tiden . Jag älskar dig.

...

Jag vill bara att det ska va en mardröm att jag ska vakna upp och allt är som vanligt .
Hur kunde det här hända? :'(


Suck

haft huvudvärk hela dagen i dag och det suger plus att jag såg ut som en lodis  , men fick sluta halv 4a i dag i gen så blev glad  hah.
Har bakat i dag också , drömmar muhaha skulle hjälpa malin.


Jag hatar det här , vad är det som händer? : /


;O

I går var dagen undebar , hade bara en riktigt lektion sen bara två 40 minuters om gymnasium skitet.annars bara håltimme fram till 10 över två och vi fick sluta halv 4a  skönt :D fick inte tag på Johanna så jag gick och solade själv sedan hem la mig i badet och pratade ut om allt med mensi.
Känns som om att alla är kära och så nu förutom jag haha .

Dagen idag gick helt okej men lite segt tyvär och Lena utalar sig om min matte förmåga och det var iriterande men annars så gick dagen som en vanlig tråkig tisdag
Nu tycker jag att mensi ska bli frisk , !!!
Just nu så sitter jag här med kaiser och chillar ska snart lägga mig i badet och göra te sedan kolla greys :D

Jag beklagar Amanda förstår att det är svårt , ledssen gumman :|

Grattis på frasdag far

Sarah föreslog att vi skulle mötas på en donken dag i kista och jag tänkte varför inte och drog mig dit och träffade gullungen , jag kom iundefund med en massa saker när vi var där som nog var rätt bra .
Jag skulle på bio med pappa i dag eftersom det var fars dag så han skulle komma till kista vid halv sju så jag hann hem till sarah en stund men tog mig sedan dit och vi kollade på nån film.
fick däremot lite dåligt samvete som inte hade köpt nått till pappa som jag alltid brukar göra brukar alltid få nån skjorta eller nått . Men yeye...ska lägga in lite låtar nu sen ska jag sooova

frästen vem är det som ringer hem hit nu också och lägger på när man svarar ( det har hållt på ett tag) ?

massa gamla bilder

Fick lust att lägga in en massa gamla bilder :)





kärlekspiller

Just nu sitter jag och käkar kärlekspiller och ja jag äter bokstavligen talat kärlekspiller.
får väll hopas att dom hjälper :)-
Den här helgen har ju vart den segaste någonsin .
SUCK inte gjort ett piss typ förutom att jag var med mamma på bio nyss .

`vem?

Som tur var så hann jag klar med min so inlämmning YEY:D
Vi har fått reda på att det har gått runt en äcklig man i vår skola (riddarfjärd) och det är väldigt konstigt eftersom vi har kod typ överallt men han hade i allafall lyckats sig tagit in där och gick runt och låtsades att han letade efter sina verktyg , han strövade runt utan för omklädningsrummet och vid scenen .
I går skulle jag fikat med Johanna i stan mött upp henne efter jag slutat men det blir alltid knas så fort vi ska göra nått så , så blev det inte utan vi bestämde oss för att sola och gick ända ner för att vi missade bussen för att Johanna var seg haha , kom ner svinkalla så ser vi att det stänger nio och klockan var tio i :| .
när vi gått skilda vägar jag hem och hon forsätter till sig så ringer hon och berättar att nån hade frågat henne vart jag bodde och en massa skit och enligt henne vart förbannad -- så jag undrar vem det var ? ; S

skippade dansen i dag pallade inte , mensi skulle kommit hit men ringer henne och hon är dunderförkyld synd värre så i dag skulle jag kanske istället gå på bio med mammas "lilla familj" men fårse hur dte blir med allt .

allt

                                                              
                                                       Dom två , syster & bästa vän dom är mitt allt .


so;arbetet inte klart och inte rättstavat

Diktatur , brott mot mänskligarättigheter

Diktatur är när en person eller en gruppering styr en stat, utan att folket har nått inflytande på hur det styrs.

Det är motsatsen till demokrati. Diktatur införs ofta i väppnade kupper eller revolutioner , men det händer också att folkvalda ledare har infört diktatur. En del diktaturer är också ålderdomliga monarkier som funnits så länge man kan minnas i länder som inte ännu har haft ett demokratiskt genombrott.


Några väldigt kända diktatorer är ex Hitler, sadam hussien,

Det finns olika sätt hur diktaturer styrs ex ;

Militärdiktatur = Är ofta så att militärdiktatur bildas så att militerärerna tar över helt enkelt.
Dom gör allstå en statskupp för att avsätta det dåvarande statsöverhuvudet.

Typsika militärdiktaturer bestå av en Junta (officiergrupp) eller en ensam officer.

En närmare beskriving på ordert Junta är de namn på en grupp som har den exekutiva,lagstiftande och juridiska makten.

Själva ordet betyder "regering" eller "förvaltning"

Burma är ex ett land som styrs i militärdiktatur



Teokrati= Det är en religös inriktning. Teokrati betyder gudsstyre.

Det styrs så att landet styrs av religösa lagar och författningar oftas taget ur en religös skrift.

Lagarns sätts av en religös maktgrupp som ska tolka skriften och sedan göra lagar utifrån den.

En teokrati låter inte majoriteten bestämma om deras åsikt inte skulle stämma med den religösa lagen på så sätt är det en diktatur. Men egentligen har vi inte sett Teokrati ännu men däremot så har/är det varit Hierokrati, det styrs av prästvälde i väntan på teokrati , att en andlig civilisation där gud styr ska komma.

I gamla Israel och Tibet och i dagens Iran och vatikanstaten.Det systemet kallas ofta felaktigt för teokrati. Men man kallar endå det för Teokrati.

Religösa rörelser som strävar efter teokrati är ex Jehovas vittnen och Rastafaribahal . Även kristendomen tror att att Teokrati kommer upprättas i världen , dom räknar enligt uppenbarelseboken med att en värld direkt styrd av Jesus kommer att upprättas.En annan form av teokrati är de monarkier där kungen kröns av kyrkans företrädare och på så sätt blir konung av guds nåde.

. Även vissa andra kristna grupper vill införa teokratier i andra länder bland annat Usa.


Alla diktaturer är ju egentligen väldigt lika i grunden även fast som Teokrati har sin "inriktning" i det religösa så är deras grund desamma , Man har inte rätten att vara med och ha inflytande på landet.

Typiska saker för diktaturer är att man inte får inte får säga vad man vill och man får inte skriva vad man vill i tidningarna och sända vad man vill på tv. Man får inte heller i bland ens sjunga vad man vill . Man har alltså ingen ytrande frihet alls nästan, oftast ingen överhuvudtaget.

Man kanske inte är lika mycket värd om man är fattig. Man har oftast inte heller någon rösträtt alls man blir ofta tvingad till att göra mycket saker man kanske egentligen inte vill. Visst är vissa länder med diktatur mycket strängare mot sådant ex i Iran får man inte ens gå klädd hur man vill utan muslimska kvinnor måste gå klädd i burka osv dom har inte rätten att bestämma över sig själva utan det är som om att männen äger kvinnorna dom har rätten att slå dom och ungefär behandla dom som dom vill som om dom är leksaker det tycker jag personligen är sorligt att sådant är till låtet . Kvinnor är väldigt utsatta i Iran, det är inte hygieniskt att gå runt i burka som täcker hela kroppen från topp till tå förutom ögonen och dessutom att dom inte får vissa håret och har dom en strumpa som har halkat ner lite så har dom som styr, som poliser som kallas pasarer, som åker runt och har koll på att alla är rätt klädda , som ger en varningar .Kvinnorna får inte heller vitsas ute på gatorna efter en viss tid. Därför bryter diktatur mot mänskliga rättigheter med dom lagar dom har infört.

Det är inte bara Iran som har det extremt strängt i diktaturen dom får ju inte ens åka utomlands utom atleter som tävlar.

Dom får inte klippa sig hur dom vill och dom får inte ha vilka kläder som helst det är oerhört strängt därför försöker dom flesta fly över gränsen.

Men om man ska se det goda i det så har Burma grattis sjukvård och skola och både männen och kvinnorna har rätt att jobba och ha två löneinkomster så dom kan köpa andra nödvändigheter utom mat. Så på så tycker jag inte att man kan säga att exat allt i diktatur är dåligt även fast det mesta med det är dåligt i allafall enligt mig. Dom flesta av lagarna bryter mot mänskliga rättigheter och är kränkande.¨


Jag tror anntingen att i längden så kommer inte diktatur att hålla folk kommer bli upprörda och till slut få nog och göra motstånd med andra ord tror jag att revolutioner kommer att kunna brytas ut vilket bara gör till ännu mer dödsfall antagligen. Men man kan tänka sig att dom som har makten dom lär ju tänka att , nu när jag har makt över ett helt land tänker jag inte ge bort det och inte dela med mig det. Det är nog rätt osamart om inte dom lyckas hålla alla människor i shack genom att ha dom metoder som dom flesta har nu dom skrämmer folket till att göra som dom vill . De sätter in straff till dom som skriver eller sänder i tv något som är opassande och som kränker deras sätt att styra landet. Därför blir det väldigt svårt för invånarna att försöka få sin mänskliga rätt i landet eftersom ledningen sätter stopp innan dom ens hunnit börja.

Så därför tror jag också att det kan hålla för människorna får ju inte en chans eftersom så stränga regler finns.


skit so

Skolan var totalt chill hade bara en lektion hål sedan en till sedan skulle vi ha hål innan operan och jag och Michelle tog hål efter halva operan och gick och käkade på taco bar mums :D
Nu sitter jag här sista kvällen i sista minuten och skriver mitt so arbete , så typiskt mig :/ .
det går inte sådär jätte bra heller .. insett att jag har tagit åt mig alldeles för svårt SUCK.
går ju inte att skriva så som jag sa att jag skulle eftersom det finns ju för fan inge fakta om nått bara typ 3 rader :O
det är ju lätt att skriva 2 sidor n'r man har 3 rader om varje sak NOOOOOOOOOOOT.

hah

Dagen var väll najs,fast led av att jag inte trivdes i mina kläder eftersom klänningen var extremt kort ;/
Kunde däremot inte dansa pga av att jag inte fick för knät och för att jag är typ sjuk (?) .. Men jag somnade för jag la mig ner på golvet för att jag fick ont i rumpan av att sitta på golvet i dansalen så jag somnade när jag la mig , lite pinsamt . A skulle egentligen fikat med Johanna men eftersom hon tyvär är sjuk , Gumman krya på dig, så blev det inte så utan jag åkte hemmåt och drog själv och sola .
HAHA stört skönt jag kommer in i omklädningsrummet och ser att Annas grejer inte är kvar jackan och skorna & väskan allltså så jag frågar ; vart fan är Anna? har hon dragit?:O .- Så svarar Hanna ; Aa hon gick hem för hon hade käkat för mycket så hon ville inte träna .   HAHAHHAHAH


Kan inte låta bli att tänka att du inte kommer finns där längre så länge till.


BA,

Ångrar att jag tog åt mig nått jävla överkurs skit på samhälles inlämningen ÅH.
I dag var rätt chilligt köpte dock ett kak paket och gick runt och käkade på haha tjockis.
fick tillbaka matte proven och när jag kollar elr Hanna kollar hittar hon nått oroväckande jag hade räknat ut nått och skirvit svaret ; 32000000000000000000000000000     HAHA va fan var det där? X D
men aja fick g och tycker det är helt okej.
Dansen var väldigt jobbig eftersom jag stog och nästan grät på grund av smärtan i knät , suck alltid har jag ont nånstans hinner aldrig dansa ordentligt i mer en typ 2-3 veckor innan de är nått nytt som gör ont ..
I morgon så efter skolan eftersom jag slutar 4a ska jag möta upp Johanna i stan eftersom hon endå praoar där sedan på vägen hem tar vi en titt förbi solariet , MYSPYS.
Nu ska jag koll DH ;D


skoldag

Yes , första skoldagen då och aa den gick rätt bra börjat anstränga mig mera eftersom mina omdömen sög..
Fick däremot jobba med pyskmödaren i klassen på biologin men han är rätt schyst men eftersom han snackar mest danska och engelska fast han försöker snacka svenska försig men hade endå rätt svårt att förstå han endå men det löste sig för han sa för det mesta SCHIT I DÄ , så fort vi inte förstod hur man skulle göra och visade sig att han är minst lika stor fuskare som jag mihih.
Käkade dock donken i dag tyvär eftersom vi alltid har två timmars hål +lite till och maten var äcklig av vad jag hade hört så jag&Nour drog till donken.
Jag var också väldigt glad i dag för att jag hade så koll på allting Muhaha.
Vi hade arobics (ingen anning om hur det stavas) idag, oj helvete vad dålig kondis jag har .



haha , ha lite självrespekt snälla .

Bullshit

BULLSHIT , BULLSHIT , BULLSHIT, BULLSHIT , BULLSHIT .
jag tror inte på de en enda sekund ... 
Det är bara ett spel . 
Är rätt iriterad så orkar inte skriva men helgen har vart rätt trög men chillig .


Puss

Vi gick våran promenad och sedan föjde Johannish med mig hem hon drog vid halv 4a och då hoppade jag bumbs i sängen .
När jag vaknade så skulle vi rätt så snart åka och klippa mig och handla mina skor.,
SÅ vi hämtar upp Malin och Nova som skulle med och Jag fick inte min vanliga bög som brukar klippa mig utan nån annan tjej som försökte smickra mig med komplimanger haha .
Håret blev helt okej en ganska rejäl bit åkte av och sneluggen kom i gen .
köpte också mina skor som jag kikat på och underkläder.
I morgon så ska jag jobba i tre timmar får inte så mycket men behöver inte göra så mycket så lättförtjänta pengar säger man inte nej till . Sedan ska jag ta två hål till i vänster öra och så ska jag sola , antagligen med Johanna haha jag har m'rkt att jag räknar in henne i mina planner utan att hon vet om de (A).

Nu funtar jag på om jag ska ringa Jokke och se om han är hemma så man kan bjuda in sig hos han och kolla film eller om jag ska kolla vad Johanna har för sig .
Trodde jag skulle träffa mensi i dag men hon hörde inte av sig så , så blev det med de ;P .


hahaha

"nu ska vi vara glada pumpor & nunor "


Torsdaaaag

vaknade av att min syster ringde och ville att jag skulle med och handla kommer däremot inte i håg så mycket av vad jag sa var helt död.. Men gjorde lite kaffe och satte mig vid datan för att vakna och ringde sedan upp henne i gen óch vi bestämmer att jag ska komma ner till centrum och det gjorde jag som en zoombie -
Sedan följer dom med hem hit och hon skulle hjälpa mig med rummet som ser ut som ett bombnedslag :|
Men dom överger mig och åker hem till sig och där står jag med kläder upp till knäna , så jag ringer Johannish och kollar vad hon gör pratar lite bestämmer sedan att vi ska ta en kvällspromenad när hon kommer hem från stan .
Nu har jag bränt ner cd så det skulle gå lättare att städa i rummet och just nu går jag igenom hela min garderob
hitills har jag hittat 3 par jeans som jag inte visste att jag hade och 2 par andra byxor som jag hade glömt , så det är NAJS :D . ska bara gå ner lite i vikt eftersom jag gått upp allt jag gick ner tyvär haha .
så banting här ett tag och hårdträningen börjar i gen efter lovet längtar faktiskt .
Men ska ju byta rum och göra om så känns onödigt att städa mitt rum som jag har nu men jag får skor i morgon om jag städar rummet i dag haha .
Ååh behöver pengar men får inte förns i helgen när jag jobbar och av pappa eftersom jag ska vara där i helgen men behöver dom nu nu känns det som även fast det bara är två dagar kvar ..
ska även klippa mig i morgon eftersom mitt hår är sjukt långt just nu plus jag ska klippa tillbaks min sne lugg och klippa upp i gen och görat lite kortare ...

Håret för ungefär nån månad sen så det är längre nu :

ska även hetsa mamma att jag ska göra min navel piercing och ta om mitt andra hål i vänster öra i gen eftersom det växt i gen plus ett till där .:)

Nu ska jag forsätta i rummet kolla alla kläder och så .

RSS 2.0