så sant

http://cattichilena.tripod.com/frankie_j-daddys_little_girl.mp3


onsdag

Ja vaknade runt 10 redan, satte på mig myskläder gjorde Kaffe och satt vid tvn .
Ringde Johanna runt 12 jäktar på henne att hon ska dra sig hit & tillslut efter 100 kommer hon haha nejdå fast lite seg som vanligt . Vi kommer på att det är bäst att sola först om vi skulle dra nånstans sen så vi tar oss ner och ska sola och så blir det ett problem ännu en gång men den där jäkla 3an Johanna stoppar i pengar och pengarna fastnar hon för så mycket hon lagt i startar inte . STÖRIGT
Vi
åker hem och våra planner rinner ut i sanden lite så jag drog hem till mig och hon till sig skulle egentligen ringa henne och ta mig till henne lite senare mot kvällen men det blev massa tjaffs i det här jävla huset som vanligt.
Så jag försöker ringa Jokke för att han skulle gå med mig på promenad men snorungen har avstängd mobil suck
 
yeye sitter här nu och ska snart upp kolla film och göra te och nåra mackor eftersom det inte blev så mycket till mat i dag .


Älskade storebror , även fast det inte ofta märks så uppskattar jag faktiskt på nått konstigt sätt ditt lite allför överbeskyddande sätt och även fast jag inte alls "visar" att jag älskar dig så gör jag det hur mycket som helst.

.....

Dra åt helvete
du vet inte hur det är , du förstår inte , sluta ös all ångest på mig du får fan skylla dig själv


(:

Yes jag kom till syster och Nova sov redan så dte var inte mycket jag behövde göra satt vid datan chillade ringde Johanna och vi bestämde oss för att ta oss ner och sola i sista sekunden haha vi kom ner till 5 över halv tio och det stängs 10 så fort in och sola .
sedan åkte vi hemmåt och tog skilda vägar .
Plannerna för i morgon är väll att jag ringer Johanna på morgonen och vi hittar på nått funtar på att dra med henne och sitta och fika fårse vad vi hittar på :) Glad att jag har henne :D-
Robin ringde försig också och tyckte att vi skulle festa i morgon och om inte det hitta på nått men tror jag bangar på att festa faktiskt :)

Tisdag

I dag så var jag med mensi i stan vi fikade på cafe 60 och vi satt tyvär brevid högljuda ufon som bara snackade biologi tyvär men yeye sedan så tar vi oss till mammsen och hämtar pengar så går vi kollar i lite affärer jag köpte lite smågrejjer . Vi skulle egentligen på bio men gick bara bios vid typ 9 ..
sen nu ska jag snart åka och va barnvakt åt systerdotter eftersom syrran ska träna och Jonas jobbar , efter dte tänkte jag dra ner och sola .


´Jag kommer aldrig glömma när jag satt där och tårarna bara rann och rann
det ända jag tänkte på var hur mycket jag vill ut från det där rummet & bara höra dig säga att allt skulle bli bra att allt löser sig . Höra dina ord och dina kramar som tröstar som ingen annan kan göra .
Hur jag satt där och jag ville bara springa därifrån hur jag bara ville att du skulle finnas därbrevid mig när tårarna rann som floder och hur dom bara öste skuld ..
Jag sa om och om att jag ville att du skulle vara där men att ingen lyssnade och allt bara forsatte .


monday

I går kväll så fick jag med mig Johanna ner till solariumet så jag slapp åka dit själv ,
fast haha segisen kommer så klart sent men hon hade sina skäl , så aa  hah :D
Efter så gick vi och handlade godis . Jag drog mig hem till syster i gen och hon hem .
i dag så har vi varit inne hela dagen det har regnat så vi har våran usäkt .-
mamma kommer hem i dag hon kommer hämtar mig här om ca 40 min skulle jag tro funtar på att ringa Johanna en pling och se vad hon har för sig om hon ska med mig ner och sola och sen ta en prominix eller nått ..
yeye inga särskilda planner för i morgon istället i allfall kanske ringer bästa och ser vad hon har för sig hade tänkt träna i morgon i allfall eftersom jag käkat hur mycket skit som helst den här helgen :/ haha

mmnan

I går så var jag med syster hela dagen offcourse så kom Linn hit och vi käkade alla och jag färgade hennes hår rött . efter vi slängt i oss maten tar vi oss till väsbyskolan för att kolla på Fians match ..:)
sedan bestämmer jag mig för att dra in och möta Turner men vi pallar inte dra på fest till värmdö så ci chillar med Robin ett tag och sedan tar jag mig hemmåt (till syster) i gen .


Ya

Redan uppe ..
Skolan i går var helt okej även fast alla andra utom jag och Levi fick sovmorgon för vi skulle göra svenska provet (inte omprov) hade vart sjuk så aa .
haha ja håltimmen innan dansen blev ju rätt skön , Emma och sarah öppnar dörren in till andra omklädningsrumet där jag hanna och anna sitter i med massa 7or typ och så kastar dom  in mandarinskal och då bryter världens tårt/mandarin/youghurt/blöta pappers krig ut haha . Jag och Emma bombar sarah med mossade mandariner hahahah sen så är det full kaos och alla kastar massa skit.
Åkte hem till syster direkt eftersom jag ska vara här den här helgen (:
Höstlov så sjukt skönt .
I dag så skulle jag träffa bästavän men fåse hur det blir med de eftersom hon inte ringde i går.
Men ska i allafall sola solarium i dag och så ska jag se fians match och skulle jag kanske gärga Linns hår rött haha.I kväll får jag se om jag tar mig nånstans :)

just cry

Svenska uppsatsen gick väll inte sådär jätte bra men men ..
fick våra omdömen i dag också och hade rätt mcyket stämmer delvis som var riktigt iriterande eftersom jag tycker att jag anstränger mig ..
hade särskilt dåligt på gitas lektioner men där jobbar jag ju fan bra? elr försig anstränger mig inte typ men det är för att det är så mycket just nu .
Yeye ingen Jazz i dag i allfall faktiskt  var sjukt trött i gen så det gjorde ingenting , ingen lärare kom men trummisen försökte starta lektionen men det lackade man bara pung på så vi drog sen .
Anna drog med mig och vi chillade här och försökte hitta lokal men allt är typ uppbokat ända fram till nyår :/

Det är sjukt hur allt kan bli så fel ... man tror att det aldrig skulle hända  och plötsligt står man där i skit upp till axlarna .
och du just du jag kan inte prata med dig? du är så instängd och visst jag är besviken och så men jag finns fortfarande här och jag älskar dig inte mindre för dina misstag .

Just nu känner jag mig bara bortkastad till och från och nån som passar när det känns tomt men jag ser i dina ögon jag ser och känner så jag står kvar där , försöker och försöker  och jag kommer forsätta .

Det jobbiga är att det känns som om att jag får skiten för att jag säger i från och säger att det inte är okej hur du lever just nu .. hur kan du skiten komma på mig som försöker hjälpa dig som vill att du ska må bra och all kärlek på dom som låter dig,dom som faktiskt uppmuntrar dig? ...
skrattet istället för gråten? varför? det är bara jag ..låt mig försöka förstå..


Onsdag

Dagen var helt okej förutom att jag hade världens fulaste kläder på mig i dag men gled i genom hela skoldagen utan att behöva göra min väntande prov haha . Fick reda på att jag fick vg på mitt engelska prov i allfall som var en lättnad eftersom jag inte pluggat .
men måste göra spanskan i morgon men ska nog inte det ..
I morgon så ska vi tydligen skriva en uppsats i 90 minuter SUCK orkar inte :/
svettlöken tar alltid Gitas lektioner lite iriterande ,.
Blev utelåst i dag också hade inga nycklar men trodde mami skulle vara hemma men nej det ´var hon inte så satt och höll på somna på altannen .
Har fått en ny homie i 4an Erik haha han är hur ball som helst även fast han blev en pain in the ass sen men haha snubben har "1,1,1 kuken står på sprätt ut i brittas fita kom så får ni titta " på sin mobil och haha han har när ekkorarna håller på med Kalle anka tror dom runkar av han hahah . '
men nu ska jag upp lägga mig i badet är helt slut i dag efter vi haft fys på dansen först det behövs försig så känns rätt skönt men gu så trött jag är nu .


Deppigt

Har sån period där allt går sjukt dåligt .
I går så var det chill dag faktiskt i dag ¨så gick inget bra fysikprovet gick åt helvete ..
Dansen gick skit & fick ännu mer ångest suck.
allt är som vanligt men ingenting är som förut...
haha somnade i soffan framför tvn men hade mitt täcke och kuddar där så det var lungt men vaknade i morse att mammsen var sur för att jag aldrig gick och la mig i går upsidaisy (A).
Ska snart sova är sjukt trött, hoppas morgondagen blir bättre .

Kom tillbaks...

lördag/söndag

I går så drog jag in till Stan skulle träffa robin som sagt och Anna hakade på , myisgt :)
jag hittade inte så mycket men blev en kofta och klänning/tröja (?) t-shirt med text.-
Vi käkade taco bar eftersom jag var grymt sugen på det så satt vi där rätt så länge och snackade .
Anna drog med mig eftersom vi trodde vi skulle med skitungen R till fest men han skulle till krogen så vi pallade inte dra dit då.
så vi gör oss redo för hemma kväll så åker otis förbi och undrar om vi ska med dom till nått , så vi följde med dit en stund men drog sedan efter ett tag  eftersom jag blev lite smått iriterad.;)
Men yeye nu sittter jag bara här och chillar sen senare ska jag nog ut och gå med jokke haha :D

fuck off

iriterad ,frustrerad,besviken ? japp
pallade inte skolan i dag skulle varit onödigt eftersom jag endå bara skulle gått typ 4a timmar så jag drog till min älskade syster och chillade där med henne och Nova :)
efter det drog jag till Johannas skola och mötte upp henne och så drog vi en snabbis till centrum och drog hem jag låste mig tyvär ute haha så pappa fick komma och hämta mig .
Men i kväll ska jag chilla i gen muhhaha.
I morn lär jag dra in till Stan ska möta robin som ska få gå med mig och kolla kläder hih snutte på dig gulle hahaha .

sluta

Sluta prata som om att allt är hans fel. Sluta skyll allt på han . Sluta tyck synd om dej själv det är inte du som blir utesluten det är han. Sluta prata i den där tonen som är så nedlåtande. Sluta säg vad han gör för fel.
Sluta sluta sluta , jag vill inte höra , jag orkar inte höra .

SJUK

Kom nyss hem från banken , jag och mami var och fixade mitt bankomat kort .
vaknade halv två av att det var fult hus är hemma ..
Adde&kaiser och Malin&nova och mami som var ledig sprang runt och härjade .
Ska nog till skolan i morgon hoppas jag urtråkigt att sitta här hemma faktiskt.
Saknar alla också men eftersom jag inte behöver komma till dansen så går jag kort dag börjar kvart i tio och slutar halv två skönt som satan . :D
Johanna raring förlåt men jag sov så jag hann inte med tiden men det var ändå rätt kört för mig så yeye
but i call you tonight and tell everything ;D .

snodde listan av Johanna :D

Nämn något som gjorde dig glad igår:  prata med mensi i telefon
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Kollade på one three hill
Det sista du sa högt? Pusshej
Vad har du druckit idag? Vatten
Vad var det senaste du åt? fruktsallad
Vad var det senaste du köpte? en svart mössa
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig just nu? blått&mulet?:S
Godaste glass-smaken? Melon
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jodå
Sover du tungt? inte så mycket längre..
Drömmer du mycket? Nja
Mardrömmar? tyvär ja
Vilket ämne är roligast i skolan? Dans,historia
Trivs du med ditt jobb? Haha nja det funkar
Favoritklädsel? vardagskläder för tillfället orkar inte klä upp mig
Favoritlåt just nu? många
Vad ser du om du tittar åt höger? en träningscykel haha
Vad gör dig glad just nu? Undebara vännerna
Vad ska du göra härnäst? Sova ett tag
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uppåt
Favoritgodis: surt och choklad.
Kläder just nu: svart t-shirt vit halsduk svarta mjukisbyxor
Musik just nu: kung av sand
Sommarplaner 2008: Gotland med brudarna hitilss
Hur många kuddar sover du med: 3 vanliga två stora
Spelar du nåt instrument: nej , vill spela gitar
Morgon- eller nattmänniska: NATT
Vilka är viktigast för dig: Syster&mam och vännerna
Bio eller promenad:  Båda
Är du kittlig: hahah, ja.
Snarkar du: gör jag?
Stjärntecken: tvilling
Äckligaste insekten: ormar och spindlar
Vad vill du jobba som? Dansare
Stökigt eller välstädat? vill ha städat men lyckas inte så ofta
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej jag skulle inte våga
Gillar du att sjunga? Ja haha
Anser du att du är stark? ja faktiskt
Vad gör du om du får hicka? håller andan
Vad längtar du mest efter just nu? höstlovet

Hur svarar du i hemtelefonen?
"brä" om jag vet vem som ringer annars " a de e jenny"
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer :D
Ringer det mycket till dig?Ja det gör det nog
Ringer du mycket? Ja , telefonberoende
Vem ringde du senast? Anna
Senast kramat och när? I måndags , Mary
Antal timmar. sömn inatt? 7timmar tror jag
Sov du ensam? Japp
Vem sov du hos senast? Anna
Vem vet mest om dig? Mensi?
Vem vet du mest om? Amanda?
Vad ser du fram emot? sommar lovet och Julen
Vad vill du ha just nu? taco bar
Vem hånar du? nåra tjejer :D
Vem längtar du mest efter? Nova
Vem vill du helst slippa? Flera
Vem stör du dig på? lång lista
Vem vill du sova bredvid inatt? vill sova ensam faktiskt
Vilken buss åker du oftast? 533 till skolan
Vilken årstid är det nu? Höst:)
Anser du dig själv snygg? nej inte direkt
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? nej
Är du en bra partner? nej tyvär
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, inte vad jag vet
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja
Har du varit otrogen? Ja
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?uppraggad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jadå
Vad åt du senast? fruktsallad
Är du polare med grannarna? haha naj pedman rådissar mig .
Har du varit på ett party? Mhihi Ja
Har du varit utomlands? Ja,
Var är dina syskon just nu? Hemma hos sig
Vilken tid gick du upp imorse? ca 10
Vad gjorde du kl 2 inatt?  satte in foton i mitt album hah
Vad är det första du gör på morgonen? tänker ohnej
Vad ska du göra efter det här? sova

onsdag

Aa okej var hemma i dag med . Fick mina pengar i går frästen så nu är jag rik och nöjd (:
Anna pallrade sig hit vid 10 och chillade här och gav mina papper också , vi drog ner till centrum för att jag skulle kolla kläder och så men jag kan inte hitta det jag vill ha sist när jag gick och bara kollade hittade jag en massa skit jag skulle köpa och nu ? ingenting .. yeye köpte i allafall en mössa till slut.
Glömde däremot bort att jag skulle ringa jokke eftersom jag skulle ha hälsat på han och så i dag men det blev ingenting av eftersom jag inte hann med tiden.
fårse om jag går till skolan i morn eller om jag bara går på fredag.
Jag känner att så fort jag börjar anstränga mig känns det som om jag har feber :|
l mutti ringde och frågade om jag ville ha donken & ja det ville jag ju och säger att hon ska på tjejmiddag så jag går genast till hennes garderob och rotar och lägger fram kläder åt henne , hon hade bråttom så jag plockade fram enkelt men fint :D.


Ja juste vem fan var det som tog min mobil ? jag saknar den haha varje gång jag går förbi affärerna och ser min kära lilla skatt så kommer jag att tänka på vem fan det var som tog den? .
Plus min brosas sprit var det nån som spädde ut den eller nått? SUCK säger jag på nuets befolkning .

ha posetiva tankar människor

image53

Pontus tilling


Du kommer alltid vara speciell för mig det bara är så Pontus Tilling .
Du är någon jag faktiskt aldrig glömmer och alltid kommer bry mig om.
Även fast det blev som det blev sista gången att mina kännslor blev mer vännskap elr vad som hände så är du alltid speciell för mig och kommer alltid vara .
Snuttis länge sedan & jag älskar dig .


snuttis

     Snuttis vad stor du blivit :)



tatuering

Funtar på om jag vill göra ungefär en sån tatuering som min mamma har..


var hemma i dag eftersom jag är förkyld sov till 2 så dagen gick endå rätt snabbt dom brukar ju gå så grymt segt när man är sjuk och det finns inget gott att käka och inget bra på tv men det gick rätt bra endå kollade på nån sugig film på datan lucky you typ och så lämnade Malin och Adde Kaiser här så fick lite sällskap .
Gud vad jag saknar han -

sur

Måndag i gen och jag är sjukt förkyld ..
Fick inte vara med på dansen för läraren (Elina) och hon sa att jag inte behövde komma på hela veckan eftersom hon tycker att jag borde vara hemma men har svenska prov i teoretiska skolan tyvär .
på håltimmen som vi har varenda måndag drog jag Nour,Anna,Emma till donken och käka. Jävla skit för min del eftersom jag skulle sluta med sånt där..
Blev däremot jävligt sur på dansen när jag satt där men vissa människor fattar bara inte synd nog.

LALA

Söndag redan helgen bara försvinner .
Jobbade i går och i dag så har kännat tusen spänn känss lite skönt faktiskt.
efter ´jag jobbat hämtade vi upp bästa för att åka hem .
vi chillade och tog och sedan ner för att köpa en cola till för insåg att det skulle behövas men så blir det två chokladkakor också och så kom vi på att vi ville ha två hamburgare HAHA tjockisar men vi tog faktiskt en promenad på vägen hem så det jämnar ut allt lite.
Kom hem från att jobbat i 5 timmar i dag la mig i badet och pratade i telefon och gluffsar i mig typ allt jag kan eftersom jag ska börja min lilla bantningskur i gen för blev sjukt deppig när jag och mensi kollade på mina foton från turkiet förra sommaren , fan va smal jag var ..

Veckan som kommer så har jag typ inget plannerat speciellt i morgon ska jag slinga systers hår sen nåndag ska jag åka och handla kläder och så ska jag och mami försöka ta oss ner till banken och fixa ett bankomat kort.
Drog upp det där om min navel piering jag vill göra i gen eftersom hon hade lovat mig förut de sen bara sket i de och nu tog jag upp det och dte lät ju bra :D ville pierca tungan elr navlen men hon tyckte hellre navlen än tungan ..
fast jag vill pierca ögonbrynet men det får jag ju inte för skolan så det är ju uteslutet--

Brä

Yes i dag skrev jag sista delen av historia hann bara till dom två sista lektionerna sen var det lunch och studietimme så det innebar håltimme så jag och Turner drog till donken och åt var lunch där haha vi tyckte vi var värda de .
När jag är på väg hem ringer robin och tjatar om fest hos han men jag bestämmer mig för att jag inte pallar ska bara vara hemma i dag och om jag får tag på Johanna så lär jag våldbesöka henne -
I morn så ska jag bara ha myskväll med bästa vän mef ilmer,godis,cola,chips.
Ska däremot först Dansa i morgon sen Jobba :|
gud vad jag inte känner för det men men pengar är alltid bra att ha så det får väll bli så endå .

sjukt trött

Idag så fick jag entligen engelska provet avklarat och halv historia men inte spanskan insåg att jag aldrig skulle klara det så sket it.
Dansen gick piss för har typ bennhinneinflamation ..
Ryssen tyckte vi såg ledssna ut i ögonen och i ansiktet men hallå man kan inte jämt va glad och det är svårt att stå och ha utryck när det känns som om man ska börja gråta över smärtan i underbennen.
Skulle behövt träffa Johanna i dag men kom hem sent och så , så det blev inget av de .
I morgon tänkte jag att jag skulle sola på håltimmen eller på lunchen i morn så ska jag kanske träffa Robin också en stund sen senare bara vara hemma och ta det lungt och har jag tur så ringer gulleJohanna och har tröttnat på pluggningen så kan jag chilla med henne .
Nu ska jag gå lägga mig i sängen och kolla film faktiskt (21:00) haha :)

ONSDAG

Mhm haha aa ..
fick reda på biologi provet i dag fick VG.
spanska läraren var sur för har inte gjort provet och hon frågar alla ; nån här inne som inte gjort provet ?
jag sitter där tyst för jag kunde ingenting så skulle endå bara fått ig .. så efter så börjar hon gnälla om att jag alltid gör spanska proven efter alla andra och att jag måste göra det i morgon bitti och att hon skulle kolla egenom mig om jag hade fusklappar och skit? men hallå , om jag skulle haft fusklappar på varenda prov jag gjorde skulle jag väll fått lite bättre en på gränsen till ig ? puckad kärring.
I morgon har jag TRE prov att göra Engelska,Spanska,Historia  , herre jävlar hur ska det gå ..
Kunde inte följa med till Amanda i dag som fyller 15 GRATTIS frästen , för att jag måste sitta och plugga ..
ska hälla upp ett varmt bad och massa ljus och nått att käka och ligga där och plugga och så.
HAHA ja och brudarna kom på ett oerhört skönt sätt att göra livet bättre men aa vettefan , men sköna är dom .
Jag älskar allihopa till tusen. Ni förgyller mina dagar
Greys i dag måste jag se missade det sist .

låten

http://h1.ripway.com/Jamtis/JoakimThåström-FanFanFan.mp3

Matteprovet gick inte åt helvete men det gick fortfarande inte bra aja bara jag får g så är jag nöjd :)
Började inte förns halv ett i dag elr jo men jag missade bussen så hann inte till studiebesöket men visade sig att det inte blev av så alla satt och fika på john chris så jag åkte in till centralen och mötte upp Anna,Emma,Michelle vi gick runt på stan och kollade . Har hittat massa kläder som ska inskaffas när jag jobbat i helgen.
Nu ska jag sova mhihi .

Bästavän

i carry your heart with me, i carry it in my heart.

i am never without it.

anywhere i go, you go, my dear.

here is the deepest secret nobody knows, here is the root of the root and the bud of the bud

and the sky of the sky of a tree called life; which grows

higher than the soul can hope or mind can hide

and this is the wonder that's keeping the stars apart.

i carry your heart with me, i carry it in my heart


FITTIGT

Idag ¨så kom jag försent för fitt tågen men det gjorde inte så mycket efter som jag skulle ha ett uppfölkningsmöte ..
Gud vad sur jag blir kan dom sluta gräva :/.
Jag dansade i dag iallafall och äntligen var Hanna tillbaks , efter lektionen så klagade vi på våran grupp eftersom nåra inte vet hur man beter sig och drar ner hela dansgruppen ..
bara står där och larvar sig och det förstör för oss som faktiskt anstränger oss för då kan vi inte gå framåt .
Nu måste jag tyvär plugga Matte , eftersom det är skit matteprov i morn SUCK.

Pluggigt

Mhm ja Lördagen , Vi satt på ett mysigt fik inne i stan Jag,Anna,Emma,Sarah och kollade runt vad som hände ..
tills slut böev det så att vi skulle dra till nacka på fest men så säger plötsligt min pappa att jag ska hem så han förstörde hela min lördag . Älsklingarna forsatte mot nacka typ men det blev inget där för polisen hade kommit(?) haha så hade väll lite tur då . Men så ringer Robin och har ett ganska bra förslag men jag kan ju inte gå ut mer eftersom min efterblivna pappa helt plötsligt får för sig att jag måste vara hemma .,
Så satt och kollade film men det sög så jag gick och la mig redan halv ett --
I dag så kanske mensi kommer hit hon ska fan hjälpa mig med matteprovet som vi då har på tisdag :/
Den hä'r veckan blir det bara plugg jätte mycket att göra
Green test
matte prov
historiaprov
yellow test
spanska prov
 det var nog allt men endå det är rätt mycket fyfan  + att min allmecnacka är bora också..
Och min mobil är borta från helgen innan den här nån av dom jag känner måste ha tagit den tyvär ..

´Fredagen

Ja okej den vart skum ..  haha jag och Anna tänkte vara smarta och åka hem till mitt ex Pontus och hälsa på för vi var ändå i spånga och vi väntade på sarah och Emma ..
JAJA kvällen blev inte riktigt som tänkt haha .
Gick på träningen i dag i allafall (lördag) sov hos Anna och hon tyckte vi ksulle gå så det gjorde vi :)
Drog mig hem till pappa så sitter här nu och kollar vad som händer i kväll vem man ska till ;O .
Ska snart fixa mig och ta mig förbi mutti och hämta tröjor sen in till Stan och fika med Anna och Emma sen därifrån se vart allt leder :D .

precis , take me away please

http://kennyleet.free.fr/ftp/music/Take Me Away - Christina Vidal.mp3

Johanna

Johanna hör av sig och säger att hon har mina papper så jag går och möter henne för hon skulle endå ut med sina hundar . Vi tog en promenad och pratade minnen och planner på spionering haha :D
Gud vad jag faktiskt saknar tiden med henne , skönt att träffa henne och så i gen hon har vart saknad .
Haha undebart hon säger ännu en såndär undebar kommentar som jag inte kan låta bli att asgarva åt.

bästa

Jag är inte i skolan i dag av personliga skäl .
så blev väldigt glad när jag ser sms på min mobil från min bästa vän
jag hade köpt kanellbulle åt dig för det är kanellbullens dag men du var inte här :(

GULLUNGE :D


snuttisar

                                       image48
                                                                             Tyson&Kaiser , bebisar

?

Dagen i kortfattat , badede det var ok , träffade Sandra drog hem till henne chillade där fick sjukts hem.

" orden ekade i huvudet om och om i gen .. kunde inte få dom att bilda meningen , jag kunde inte förstå. allt jag såg var det och jag avskydde det jag avskydde det mer än vad jag trodde. Jag hade lust att spy .
Det där leendet&skrattet som gjorde att jag bara ville börja gråta -
Tankarna snurrade och det kändes som jag sjönk , jag sjök ännu en gång i dina ögon .. 
Såg den där blicken usch den blicken känner jag i gen jag ser det jag känner det , det finns där i gen .NEJ NEJ NEJ NEJ . Den där kännslan att inte finnas ,kännslan att du försvinner i från mig .
att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag ser det jag ser det . Hur orden forsätter eka i huvudet och jag vill bara skrika,slå,gråta . Stegen hur dom går i från mig istället för emot mig .
Tankarna på det som jag sett så många gånger om och om i gen , min panik blir större och krafterna är slut .


Hur jag ser det i hennes ögon, hur jag står där bara står och kan inte få fram nånting . Allt är så äckligt falskt jag bara hatar alla . jag kände  det till och med då jag kände att jag visste att det skulle komma.
Hur hon sitter där och hur jag vänder huvudet och sedan tillbaka , att hon satt inte längre där med tårar i ögonen och helt setl utan hon var inte kvar . hur jag frågade och frågade men aldrig fick svar .
Hur jag visste att allt var med flit hur jag kände det och ångesten över att jag inte kunnat göra nånting hur jag nästan kvävdes av tårarna som föll dom rann som floder ."

                                                                                                

Ye

Aa okej jag busade i morse men var tvungen tyvär.
Yeye träffar Alex,Jennifer,Joanna nere vid tunnelbannan överaskande nog och dom säger att gabrielle är sjuk så jag hade hål till halv elva skööönt .

Nour och Hanna övergav mig hanna var sjuk och Nour skulle till fitt tandläkare så jag fick dansa själv med småglinnen. Men i´m over it elr nej haha.

Kom hem han vara hemma i fem minuter drog direkt i väg i gen och tränade men fan jag satte mig när det var 20 min kvar jag orkade verkligen inte hade ju redan dansat ca 4a timmar och en halv timme fys JIPPI ..
Så min kropp var helt slut och jag hade inte käkat lunch har levt på en risifruti i dag och två klubbor och en macka ..
så käkade faktiskt en macka innan jag drog ner till sista tränningen där och en satsumas men pallade endå inte till slut . Men älskar kännslan när varenda muskel i kroppen gör ont och det svider för då känns det som om att kroppen äter upp fettet --
I morgon ska vi bada i erkisdalsbadet 7 tjejer från klassen det blir vår friluftsdag efter ska jag fika med santoooo ..
Mysigt saknar henne fan inte sett henne på nästan två veckor elr  nått ;O
efter det ska jag nog hem till syrran hjälpa henne göra slingor sedan förbi Johanna och hämta mina lappar hon har kopierat till mig TAAAAAAAAAACK gullunge du räddar mitt liv:D
Nu ska jag lägga mig i badet försöka pilla i mig lite mat och kolla på det susta av despret housewifes.
PUSS

Måndag i gen

Min dag förgylldes av att jag fick höra att vi i grupp 1 och 4a vi är sju tjejer vi skulle ha friluftsdag på onsdag och vi fick välja mellan att bada i eriksadalsbadet med 8da eller ha vollyboll med alla andra nior .
YEEEEEEY alla väljer bad så slutar vid lunch där nånstans skönt som satan.
Dansade i dag i allafall kolla va fult hår man måste ha KNUT :|
Men yeye Johanna kom hit för att vi skulle plugga men så blev det inte direkt vi satt mest och skrattade särskilt åt alla sjuka minnen vi faktiskt har .
HAHA och jag sitter och säger ; men egentligen liksom hur kom jorden till ?
Johanna säger men asås det var typ bakterier som blev bakterier som blev flugor .
HAHAHA lilla gumman lärare är inget du ska bli
Nu ska jag bada och dricka te sen ska jag fan sova . God natt

RSS 2.0