Novis

japp i går så vart det att jag åkte till stinsen med jessica och min keps var så klart slut så istället blev det ett par skor,kofta,två t-shirtar,halsduk,prasseljacka fast den köpte syster åt mig hämtade den senare när jag kommit hem och hunnit äta hos pappa så skulle jag förbi och hämta den jacka här hos syster så sov jag är här :)
Idag så vart det ju upp vid 7 eftersom Nova vaknar tidigt. Inge dagis för henne i dag hon får ledigt och va med mig och mormor senare istället :D
image185

mys

i går så skulle jag och mami gått på spa men det blev inte så eftersom hon hittade inte spa som släppte in under 16 så synd. istället åkte vi in till stan och jag gjorde nagelförlägning och vi käkade och jag köpte väska och klocka :)
sedan så mötte jag upp Andy och hans två kompisar för dom ville ha hjälp att hitta en affär som dom bara visste låg på flemmingatan och bra som jag är hittade jag den :) sedan drog jag hem var astrött och somnade dirrekt i soffan vaknade upp när halva greys gått , blev lite ledssen i ögat . ;D
fått riktigt ont i halsen i gen och öronen och shit fett trögt ..
men nu har jag duschat och ska snart sminka mig sen ska kaiser få mat sen ska vi gå ut och leka lite haha sen så ska jag till stinsen och handla mmin jävla keps som jag letat efter i typ evigheter och så ska jag köpa tröjor :)
GAY

hah

När jag satt på jobbet i söndags och smsade med bästa så när jag skulle skriva ett mess så kom hon bara där helt plötsligt haha det underlättade allt lite och jobbet gick fortare :)
efter det drog vi och handlade jag fick dock bara med mig ett par jeans hem sen bjöd jag henne på tacobar och vi drog sedan hem till mig och gjorde ingenting. Kontakta mig haha :D
sen i måndags så var vi först på sjukhuset för att jag hade fått en alergisk reaktion och skit och dom trodde jag hade fel på lever och mjälten så jag fick göra blodprov i gen och röntgen shit och sånt ,,
efter det så drog vi hem till henne och chillade tog två promenader sedan kom" hennes conny" hit och sedan kom också robin vi alla låg kolla film både jag och robin somnade sen från morgonen tills nu har vi legat hemma ( jag ,sara,conny) förutom när jag gick ner till centrum för att handla upp godis och cola :)
får se vad som händer i kväll ska sova här i gen i allafall sen så i morgon ska jag och mami på spa dag typ så det lär bli väldigt mysigt :D
Puss


Jobb

Ska snart fixa mig lite packa också sedan om ett tag ska jag åka in och jobba själv i dag , brukar ju jobba med någon på lördagar men ska börja jobba själv nu.
Sen så ska jag väll hem och ta de lugnt eftersom jag jobbar söndag morgon också ska öppna och piss så det blir tidigt :/ .


vi funkar inte, vi tjaffsar mer än vad vi är sams känns det som...

mitt söta ex

http://h1.ripway.com/c0nny92/Pontus-Tilling.mp3

haha min extremt gulliga ex har gett sig in på att rapa så där var hans första låt , jag tyckte faktiskt om den :)

juste har blivit kallad till två utagningar till gymnasiumet viktor rydberg och st. eriks (danslinje såklart) .
men kommer inte kunna vara med eftersom jag inte får dansa eller något sådant på minst en månad ...

höhö

Var hos läkaren i går  (onsdag) för återbesök mitt blodshit är normalt nu och jag är på uppåt väg SKÖNT :D
men får fortfarande inte anstränga mig fysiskt under minst 4a veckor och det känns jävligt trögt,får bli en tjockis.
Älsklingen var här i tisdags också jag är ju inte i skolan eftersom tydligen blir man väldigt trött av min "sjukdom"
vi va ute med kaiser och gick i skogen haha sen kom vi hem åt lite satte på en film och vi somnade i soffan mys sedan så mös vi rästen av kvällen tills han åkte ; /.
Idag så vaknade jag vid 11 käkade frulle duschade sen gick jag ut med kaiser och tänkte att vi skulle ta oss förbi pappa och hämta min telefon som vart på lagning men lilla fegisen hatade bussen så vi gick till min älskade syster och umgicks när hon skulle hömta novis på dagis så jag gick jag hem och lämna kaiser och ´käkade lite tog mig sedan tillbaks till malin och nova & dem var ute och lekte så sen har jag myst med dem hela dagen , riktigt mysigt för har saknat dem :).
imorgon ska jag med syster till stinsen på förmiddagen sen får jag se vad som händer :)
vet att jag jobbar typ hela helgen men hade tänkt hinna va med bästavän och min älskling och även papi

världsbäst

                                             
Du är som luften, du behövs för att jag ska kunna forsätta andas.
 Jag älskar dig hjärtat

image184

.

i bland hatar jag dig av hela mitt hjärta och i bland är det bara en persson som förstår .
du skrämmer mig och jag hatar det.

Jag saknar er två

image183

älskling du är bäst :)

söndag i dag .
Eftersom jag är sjuk så kom min älskling undebar som han är. vi tog oss till pappa och hämtade filmer och han köpte chips sen när vi kom hem laga vi mat (tacos) och satte på en film ciao bella som han ville se haha :)
sen har vi bara myst :)
i går åkte jag till pappa för att bara göra något för jag dör av att sitta hemma och vara sjuk:/.
stod en present på sängen fina underkläder och choklad och tuggumi :D


i mina ögon har du redan släppt mig, det är stort steg mellan oss ett steg som är för stort för att ta (?)
det skulle vara mycket skönare och lättare och bara skylla allt på dig men tyvär har ingen av oss hållt våra löften längre. Jag kanske släpper folk för lätt?, jag kanske känner mig lämnad alldeles för fort?

doktor

var hos doktorn i dag tog en jävla tid eftersom dom glömde bort mig men yeye när allt väll var klart fick jag klart för mig att jag hade "kissing disease" som är typ =körtelfeber och nått med blodtrycket elr va fan det var skit samma fick i allafall pencelin och smärtstillande utskrivet.
får inte träna på mins 4a veckor och har återbesök på onsdag så ingen skola till dess suger rätt hårt.
att pojkvännen inte heller direkt hört av sig i dag särskilt eftersom det är alla hjärtans dag (överskattat men endå) det gör ju så att allt suger lite till.
Nu ska jag ta och gå lägga mig och sova en stund så jag orkar se film sen och försöka pilla i mig en våffla även fast det knappt går attt svälja , men innan allt det ska jag ringa Anna, den där kvinnan alltså hon lyser alltid upp mina dagar.
bilder på mig genom åren hah

      
bilder genom åren dock inte några nya bilder bara gamla haha då är det bevisat att man har vart sminkorre med hår som ser ut som knullruffs och putar med läpparna som en fjortis och man har varit mini fjortis med äkclig ful klädsmak , och sedan försökt köra med någon osminkad bild där man leker liten plutt  och även en bild där man lyckats få med barnpogrammet i bakgrunden bra där Jenny ;) även också min period o de där lite rock eller va man ska kalla de nästan alla bilder är groteska hahah :D

hi

sitter hemma jätte förkyld eller vad jag är , skit ont i halsen kan knappt prata hög feber upp och ner ,äckligt mycket huvudvärk,ont i öronen, ont i kroppen.
Tycker synd om mig skälv och i morgon är det alla hjärtans dag och jag är sjuk jippe!:/
missat två prov nu också, jag har otur .
Sitter och väntar på mami att hon ska komma hem med vindruvor&grape ska be henne köpa donken också och en kekchoklad.:)

sjuk igen ;O

I dag så var musiken inställd så det blev inge uppspelning med våra små band, lite synd faktiskt.
hade sovmorgon också men kunde bara sova till halv sju för skulle åka med pappa för han skulle skjutsa mig till mammam innan jag skulle åka till skolan eftersom jag inte hade kläder hos pappa så när jag kom hem till mami satte jag på mig mys kläder och la mig i sängen och ställde klockan på 20 över 8a skulle gå till bussen vid 5 över halv så man såg ut som en lodis men men :)
var mest nedstämd i skolan i dag och bestämde mig för att inte gå på dansen utan åkte hem och la mig i soffan och somnade vaknade upp med feber ont i hela kroppen ont i halsen öronen mådde helt enkelt piss så jippe då var man sjuk  igen :( ska vara hemma i morgon mammsen är också förkyld ;/.

tagit från sis tycker inte allt stämmer direkt men hade tråk

31 Saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som du..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen-någonsin-får-reda-på-det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer att få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manlig släkting till henne. Vem som helst av dem skulle kunna spö ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.


5. Säg aldrig nej när hon försöker pussa dig framför dina kompisar. Om de skrattar är det bara för att de är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra vid henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan var lite snuskig med henne privat, det är sant...de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dem äter som lejon.


11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om de betalar hälften, men det pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.


12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- ett gosedjur
- en av dina tröjor
- något som visar hur mycket hon betyder för dig


13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ henne enda fram till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstonde snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon utav dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtsamt sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar".


17. Följ med henne på en tjejfilm då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller ej, det betyder bara mycket att du följde med.


18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar eller vänner. Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr.Artig mot hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om de är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor...det är bara knäppt.


20. Bli inte helt tokig när hon pmsar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.


21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv.

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.


26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer att bli förstört.

27. Duscha inte heller i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror. De flesta killar skulle kunna mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dem eftersom att de är dåtid.


mh

vet inte hur jag ska förklara , det är det där vanliga skitsnacket "det är inte dig det är fel på, det är mig!"
men nu är det så sant som det är sagt, det är inte du det är jag.

Höhö

hela fredagen och lördag förmiddag var jag hos älskling och vi var med flera av hans kompisar och sådär.
sen lördag eftermiddag blev det stress eftersom jag skulle hinna hem byta om och fixa mig på typ 3 timmar inte smidigt men yeye jag hann precis , vi käkade på fridays för att fira Emma :)
Sedan drog vi vidare hem till alexandra och sedan till fest i tumba det var rätt najs även fast jag gjorde ett stort misstag som jag ångrar, förlåt älskling :(:| men  jaja nog om det lördag morgon så skulle ju jag jobba så jag drog upp Nour som också sov hos alex så fick hon följa med haha sedan efter jobbet drog vi och käkade och nu sitter jag hemma som en lodis :) .


happyface

va N prov i dag i gen i svenskan gick väll helt okej antar jag, skrev 8 och en halv sida så känns ju najs skrev om utseendefixeringen och så .
vi hade bara dte sen slutade vi, Anna drog med mig hem sedan när hon skulle dra så åkte vi ner samtidigt ner för jag skulle fixa mitt kort så det är fixat nu :D -
så blev på köp humör och åkte till centrum och handla smink,jacka,skor najs najs .
ska snart käka favorit maten kyckling med ris och avokado mumaa.
I morgon så slutar jag tidigt i gen eftersom jag inte ska dansa för jag är ju fortfarande sjuk..
Så efter skolan ska jag till min älskling vet inte exakt vad vi ska göra men blir mys endå, saknar han redan :$
sover där sedan lördag kväll ska vi bjuda Emma på resturang eftersom snutten fyller år så det blir Emma,Jag,Anna,Sarah,Alexandra,Jasmine,gisela,Nour  myspys sedan kan jag inte följa med dom vidare för ska upp och jobba tidigt på söndag trodde jag var helt ledig i helgen men tydligen inte :(-

Känns lite tomt utan min bästa vän men hon hejar ju knappt när man säger hej så det känns ju rätt tungt men yeye.




haha sexiga sarah,alexandra,emma,Anna I love you guys ;D haha
image167

sant


image166

http://sarah-turner.diinoweb.com/files/WhenDidYourHeartGoMissing.mp3



tvillingen
Visste du till exempel att tvillingarna ofta är bisexuella eller schizofrena och väldigt flirtiga!

TECKEN PÅ ATT DU ÄR EN TYPISK TVILLING

Tvillingen känns igen på deras rastlöshet. Du viftar med armarna och gestikulerar när de pratar, och eftersom du pratar oavbrutet om allt och ingenting, så kan du ibland ge intryck av en väderkvarn! Det som fascinerar dig mest är intressanta andliga och intellektuella sysselsättningar - och så en flirt. Dina glittriga ögon och ditt tjuvpojksgrin kan charma vem som helst. Du älskar allt och alla, dock för det mesta på ett lättsinnigt plan. Du föredrar att ha flera förhållanden på gång samtidigt - din värsta fasa är att bli instängd. Därför håller du dig till ett ytligare plan och blir sällan riktigt djupt engagerad.

Du är alltid spännande, din charm är oemotståndlig. Omväxling förnöjer, och ledan är din värsta fiende- resultatet blir att du ofta lever ganska ytligt.

Kom ihåg, tvilling, att det nog är bra att vara underhållande och att ett skämt och ett glatt leende kan göra dig mycket populär. Men det kommer stunder när du behöver tänka djupt och fundera över livets allvar för att nå sann uppriktighet och balans.


VAD DU INTE VET OM DIG SJÄLV - och skulle ha svårt att tro om du fick höra det av andra.

Leda och monotoni är inget för dig, Tvilling. Du fladdrar genom livet som en fjäril. Välsmord i munlädret och lätt på foten, stannar du sällan länge på samma ställe eller hos samma människa. Du är rena kvicksilvret. Kan vara irriterande nervös, sitta och trumma med fingrarna och knaka med lederna. Ofta pratar du för mycket om allt mellan himmel och jord. Ibland plockar du ihop osammanhängande bitar av kunskap, hellre än att studera nånting på djupet. Du pratar och pratar, glömmer bort andra - och tråkar förmodligen ut dem till vansinne! Men du älskar att att höra din egen röst, Tvilling! Ord är dina vapen, och i diskussioner använder du dem skickligt. Du är förtjust i skvaller och använder informationen du får för dina egna syften. Du lirkar fakta ur dina vänner, men sedan struntar du i dem när de inte längre är till någon nytta för dig. Visserligen är du aldrig fördomsfull, men du slåss för din frihet till varje pris.


Tvillingar är mycket mångsidiga, så du känner dig aldrig tvungen att stanna kvar på ett jobb. Om du har tråkigt kan du sluta utan minsta tvekan. När du vill vinna något använder du dig samvetslöst av skvaller, förtal och lögner om du tycker att det behövs. Att ljuga är naturligt för dig, du kan faktiskt inte riktigt skilja på sanning eller lögn; och eftersom du alltid söker spänning och nyheter är det inte lätt att lura dig till prästen.



Ingen kan flirta som Tvillingarna! Du avskyr instängdheten till den grad att du innerst inne är rädd för ett djupt engagemang i en enda människa, så du håller dig hellre till flera beundrare. Med din sällskapscharm är det inte svårt. Men när du verkligen blir kär överväldigas du av obeslutsamhet och förvirring. Du är ofta schizofren och ibland bisexuell. Vägen till ditt hjärta går alltid genom hjärnan, och du betraktar den sexuella akten mer som nödvändigt ont än som nöje. Den ytliga Tvillingen vill vara den som bestämmer i äktenskapet och gifter gärna om sig många gånger för att få njuta av en ny spännande kärlek. Du leker, Tvilling, både känslomässigt och sexuellt. Du är så flyktig i kärlek att du helt enkelt inte kan förstå svartsjuka. Du förstår inte heller vad andra söker av trygghet och stabilitet i livet. Det är ögonblickets tjusning som betyder något för dig. Du blir aldrig riktigt vuxen.


:)

Nationella i dag , hm ja det gick väll helt okej får i allafall inte ig på de :)
drog till min älskling istället för dansen för hade feber, ont i halsen,ont i kroppen,huvudet dunkade .
Vi satt hos hans kompis jacob ett tag och dem sjöng singstar och jag satt och pina mina öron haha nej då så hemskt lät det inte :D
sedan åkte vi till älsklingens mamma och kollade lite tv och jag hämtade min mattebok som han nu har bytt ut mot sin för att min var finare :O .
Sedan drog vi tills han far där han käka och sen låg vi bara och dega myspys.-
på vägen hem mötte jag Otis&Dick väldigt länge sen,hann prata  med otis, kul att det går så bra för han :)
och en snabbis med dick.
Äntligen hemma men fett sjuk så ska lägga mig i sängen tror inte det blir skola i morgon men torsdag måste man gå i gen för då är dte ju N svenska b ? ;)
Yes

starka kännslor skrämmer mig ,

Segt

Dagen har vart chill till en början möte michelle på vägen till skolan och vi kom sent så dety blev ingen första lektion sedan dubbeltimmen hade vi ingen lärare så våran flippklass sprang runt och åkte vagn och skrek och hoppa på varandra och skrek och var allmänt störda och söta :)
Sen var det musik och då har vi ju egna band och vårat band har ÄNTLIGEN börjat låta lite bra..
lunch sedan gympa och sedan till dansen men blev hemsickad för att jag innte mådde och bra och det såg ut som jag hade feber tyckte hon så det vart att jag åkte hem och då träffade Jag Johanna rönnlund så det var lite kul var skit länge sen jag såg henne, stackarn var slut och tyckte det var stressigt inför studenten så lycka till med det.:)
Kom hem och då var Novis och syster här, men nu fixar jag i rummet kom hem och dom hade helt plötsligt satt upp gardiner dom tog inte hel svarta som jag ville utan svarta med vitt mönster i rikrigt fina så vill hellre ha dem nu .
men ska forsätta i rummet nu och sedan lägga mig i badet .
Imorgon är det nationella i svenskan men är inge vidare nervös kan ju inte direkt plugga till det så yeye

image165

älskling

Mhm ja okej i lördags så åkte jag in till Jobbet och den här gången hjälpte Anna mig, allt gick perfa och vi blev klara tidigt så efter skulle vi träfa älsklingen  och robin en stund (patriks kompis)  slutade med att Patrik&Robin skulle med mig men Robin åkte hem sen i gen och patrik följde ¨med mig hem på vägen köpte vo ckohlad och chips och satt hemma och myste
I dag så gick vi upp riktigt tidigt jag skulle öppna jobbet så kvart i sju fick vi gå upp :/ .
men han gjorde mig sällskap och efter jobbet vid ett drog vi till centralen och jag käkade sedan åkte vi till hans pappa och chillade där och han har världens sötaste lillasyster haha :)
Kom hem nyss och pratar med Annish nu och sedan ska jag ringa älsklingen en snabbis för måste prata med han innan jag lägger mig. Får sova själv nu då kommer sakna min älskling kommer knappt ha tid i veckan nationella och så och sedan onsdag så är det kurs på jobbet som jag ska på..


tjejmiddag

I går så var det tjejmiddag planerat¨hos Anna så efter dansen drog jag och Emma till mig snabbt jag skulle byta om och lite så vi kom lite sent men men (A).
Riktigt skillat vi lyckades från 53 då var vi uppe på busshålssplatsen så skulle vi gå ner handla godis på ica och ändå hinna med 01 i bussen, vilka lyckas jo vi :D -
Men tjejmiddagen var mys:)
Patrik kom hem till mig senare och sov här,Nusse (:
¨Duschade precis nyss och Patrik ligger fortfarande och sover ska snart gå upp och väcka han tror jag .
I dag så är det i allafall Jobb sen kanske jag skulle vara med robin som det var ett tag sen ..
men yeye

RSS 2.0