sant


image166

http://sarah-turner.diinoweb.com/files/WhenDidYourHeartGoMissing.mp3



tvillingen
Visste du till exempel att tvillingarna ofta är bisexuella eller schizofrena och väldigt flirtiga!

TECKEN PÅ ATT DU ÄR EN TYPISK TVILLING

Tvillingen känns igen på deras rastlöshet. Du viftar med armarna och gestikulerar när de pratar, och eftersom du pratar oavbrutet om allt och ingenting, så kan du ibland ge intryck av en väderkvarn! Det som fascinerar dig mest är intressanta andliga och intellektuella sysselsättningar - och så en flirt. Dina glittriga ögon och ditt tjuvpojksgrin kan charma vem som helst. Du älskar allt och alla, dock för det mesta på ett lättsinnigt plan. Du föredrar att ha flera förhållanden på gång samtidigt - din värsta fasa är att bli instängd. Därför håller du dig till ett ytligare plan och blir sällan riktigt djupt engagerad.

Du är alltid spännande, din charm är oemotståndlig. Omväxling förnöjer, och ledan är din värsta fiende- resultatet blir att du ofta lever ganska ytligt.

Kom ihåg, tvilling, att det nog är bra att vara underhållande och att ett skämt och ett glatt leende kan göra dig mycket populär. Men det kommer stunder när du behöver tänka djupt och fundera över livets allvar för att nå sann uppriktighet och balans.


VAD DU INTE VET OM DIG SJÄLV - och skulle ha svårt att tro om du fick höra det av andra.

Leda och monotoni är inget för dig, Tvilling. Du fladdrar genom livet som en fjäril. Välsmord i munlädret och lätt på foten, stannar du sällan länge på samma ställe eller hos samma människa. Du är rena kvicksilvret. Kan vara irriterande nervös, sitta och trumma med fingrarna och knaka med lederna. Ofta pratar du för mycket om allt mellan himmel och jord. Ibland plockar du ihop osammanhängande bitar av kunskap, hellre än att studera nånting på djupet. Du pratar och pratar, glömmer bort andra - och tråkar förmodligen ut dem till vansinne! Men du älskar att att höra din egen röst, Tvilling! Ord är dina vapen, och i diskussioner använder du dem skickligt. Du är förtjust i skvaller och använder informationen du får för dina egna syften. Du lirkar fakta ur dina vänner, men sedan struntar du i dem när de inte längre är till någon nytta för dig. Visserligen är du aldrig fördomsfull, men du slåss för din frihet till varje pris.


Tvillingar är mycket mångsidiga, så du känner dig aldrig tvungen att stanna kvar på ett jobb. Om du har tråkigt kan du sluta utan minsta tvekan. När du vill vinna något använder du dig samvetslöst av skvaller, förtal och lögner om du tycker att det behövs. Att ljuga är naturligt för dig, du kan faktiskt inte riktigt skilja på sanning eller lögn; och eftersom du alltid söker spänning och nyheter är det inte lätt att lura dig till prästen.



Ingen kan flirta som Tvillingarna! Du avskyr instängdheten till den grad att du innerst inne är rädd för ett djupt engagemang i en enda människa, så du håller dig hellre till flera beundrare. Med din sällskapscharm är det inte svårt. Men när du verkligen blir kär överväldigas du av obeslutsamhet och förvirring. Du är ofta schizofren och ibland bisexuell. Vägen till ditt hjärta går alltid genom hjärnan, och du betraktar den sexuella akten mer som nödvändigt ont än som nöje. Den ytliga Tvillingen vill vara den som bestämmer i äktenskapet och gifter gärna om sig många gånger för att få njuta av en ny spännande kärlek. Du leker, Tvilling, både känslomässigt och sexuellt. Du är så flyktig i kärlek att du helt enkelt inte kan förstå svartsjuka. Du förstår inte heller vad andra söker av trygghet och stabilitet i livet. Det är ögonblickets tjusning som betyder något för dig. Du blir aldrig riktigt vuxen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0