text


den lyckliga familjen i villan, med den idealiska familjen & den lilla lintotten var en stor danstalang även storesystern men hon hade fullt upp med sin vänner&killar. storebrorn som höll på med fotboll och innebandy.
Dom som åkte på utomlands semestrar till cypern,gran canari m.m och hade mysiga sommrar på åland,dalsland,värmdö
Lilla lintotten med nästan vitt hår och blå lysande ögon som hade sin allra bästa vän bara gatan upp en bästa vän som stod på studsmattan och hoppade i hopp om att kunna se lintotten som stod på räcket utan för husdörren när dom pratade i telefon.
Lintotten som knappt viste vad smärta var hon som var så lycklig hon hade ju trotsallt sin älskade familj och sin villa med katter och kaniner även en gång en hamster, hon var duktig i skolan och hon som kanppt hann äta klart för  att  hon ville springa ut till sina vänner och leka burken eller spela bränboll. Hon som dem hade stora förväntningar på dem som trodde att hon skulle kunna hålla sitt mål. Som inte hade några problem i världen, för om det stötte upp problem ex i skolan så fanns hennes storebror där och fick dom att försvinna. Ja hon visste inte vad smärta var


Kommentarer
Postat av: Frida

ÅÅÅH! miss you :(

2008-04-20 @ 18:25:14
URL: http://fridaceciliaviola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0